Η Βιβή Ρέππα έχει πιστοποιηθεί από το American Board, μέσω της Hellenic NLP Academy, ως σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, Time Line Therapy® και Hypnosis. Ασχολείται επαγγελματικά κάνοντας ατομικές συνεδρίες, καθώς και μέσω τηλεφώνου και On-Line κατόπιν συνεννόησης.

Έχει ομάδες που μέσω των τεχνικών NLP, εκπαιδεύει βιωματικά και πετυχαίνουν τα μέγιστα στη ζωή τους. Είναι μία έμπειρη εκπαιδευτής δεξιοτήτων με πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας στο Marketing & Management. ‘Έχει εκπαιδεύσει στελέχη από κορυφαίους οργανισμούς και έχει συμβάλει στην ανάπτυξη πολλών επιτυχημένων Managers στις Πωλήσεις και στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.
 
Το NLP Coaching, η Κλινική Υπνοθεραπεία, οι προσωπικές συνεδρίες και τα ομαδικά βιωματικά σεμινάρια τόσο στο χώρο της, όσο σε οργανισμούς και εταιρείες, αποτελούν την κύρια ασχολία της. Με κύριο εργαλείο τις τεχνικές της στο δικτυακό marketing, έχει εκδώσει το βιβλίο “Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ” όπου αναλύεται ο τρόπος ανάπτυξης βάσει μοντέλου αναπαραγωγής. Είναι δημιουργός του 6μηνου βιωματικού προγράμματος “NLP ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΩΣΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ” για μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ζωή.
 
Η “αποστολή” της είναι να υποστηρίζει τους ανθρώπους να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα σε συνδυασμό με την αρμονία στην προσωπική τους ζωή, έτσι ώστε να νιώθουν βαθύτατα ευτυχισμένοι.

 

WEBSITE: Vivi’s Voice NLP