Η Κάνκελ Μυρσίνη είναι η ιδρύτρια της Hellenic NLP Academy.

Μία έμπειρη επαγγελματίας με εξειδίκευση στους τομείς του NLP, του Coaching, του Τραύματος, της Μάθησης και Ανάπτυξης, των Επιχειρηματικών Σεμιναρίων και της Διαχείρισης Έργων (Project Management). Με πάθος να βοηθά άτομα και οργανισμούς να επιτύχουν τους στόχους τους, έχει εξελίξει τις δεξιότητές της όλα αυτά τα χρόνια μέσω ενός συνδυασμού εκπαίδευσης και πρακτικής εμπειρίας.

Η Μυρσίνη είναι κάτοχος πτυχίου International Business and European Affairs και μεταπτυχιακού MBA καθώς και ψυχολογίας. Επιπλέον έχει την ανώτερη βαθμίδα εξιδίκευσης στο NLP. Η εμπειρία της κυμαίνεται από την εργασία της ως project manager για μεγάλες εταιρείες έως την καθοδήγηση ατόμων που αναζητούν προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Επίσης, ειδικεύεται στο να βοηθά τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα τραύματα και να βελτιώσουν την ψυχική τους ευεξία, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τεχνικών και προσεγγίσεων.

Η αφοσίωση της στη μάθηση και την ανάπτυξη είναι εμφανής στη δέσμευσή της να παρακολουθεί επιχειρηματικά σεμινάρια και να ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στον τομέα της.

Τέλος, έχει εκπαιδεύσει πληθώρα στελεχών και τμημάτων σε πολυεθνικές καθώς και σε μικρότερες επιχειρήσεις.