Ιστορικό

Όλα ξεκίνησαν το 2009 με την ίδρυση της εταιρείας LIFE – Living In Full Excellence στο Las Vegas και μετέπειτα στη California των ΗΠΑ. Η εταιρεία LIFE δραστηριοποιείται στους εξής τομείς :

– Πιστοποίηση Συμβούλων NLP

– Προσωπική Ανάπτυξη ατόμων, ομάδων και συστημάτων

– Εταιρικές Εκπαιδεύσεις με σκοπό την ανάπτυξη στελεχών και τμημάτων.

Το 2011 η ιδρύτρια της LIFE Κάνκελ Μυρσίνη επέστρεψε στην Ελλάδα με ένα όραμα- να μπορέσει να φέρει στην Ελλάδα μοναδικά συστήματα και τεχνικές καθώς και πληθώρα εκπαιδευτών με σκοπό να δημιουργηθεί μία Ακαδημία που να γίνει πόλος έλξης όχι μόνο για ανθρώπους που θέλουν να πιστοποιηθούν ή για εταιρείες αλλά για κάθε άτομο που θέλει να εξερευνήσει τον εαυτό του και τις δυνατότητες του με σκοπό την επιτυχία όπως ο ίδιος τη ορίζει. Έτσι ιδρύθηκε η Hellenic NLP Academy.

Αυτή τη στιγμή έχουμε ήδη την ικανοποίηση να είμαστε ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός με τους περισσότερους απόφοιτους που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Ελλάδα πάνω στο NLP. Τέλος μας έχουν εμπιστευτεί την εκπαίδευση στελεχών τους εταιρείες που είναι ηγέτες στο κλάδο τους. Το συστατικό της επιτυχίας μας είναι οι αξίες μας στην εκπαίδευση επαγγελματιών, οι οποίες είναι ποιότητα, εγκυρότητα και συνεχής υποστήριξη και εξέλιξη των αποφοίτων μας.

Η Ομάδα μας

Συνεργασίες – Affiliations

Πελάτες

Μας εμπιστεύτηκαν