Το NLP στην Ελλάδα

Hellenic NLP Academy Logo

Μήνυμα από την Εκπαιδεύτρια, Κάνκελ Μυρσίνη – Αναστ.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας.

Ίσως να σας έχει περάσει από το μυαλό το πώς θα κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, στην καριέρα σας ή στην επιχείρηση σας.

Συνήθως όμως παραμένουμε στην ιδέα αυτή χωρίς να μπορούμε στη πραγματικότητα να κάνουμε κάποια αλλαγή ή ακόμα και αν το τολμήσουμε κάτι θα μας γυρίσει πίσω. Ακόμα πολλές φορές θέτουμε στόχους που αδυνατούμε να επιτύχουμε ή τους πετυχαίνουμε μερικώς.

Μέσα από τον Νευρο-Γλωσσικό Προγραμματισμό θα μάθετε (NLP) πώς να ανακαλύψετε τη δύναμη που βρίσκεται μέσα σας έτσι ώστε να πετυχαίνεται όσα θέλετε και αξίζετε.

Από την προσωπική μου πείρα ξέρω ότι ο Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός μπορεί να βοηθήσει οποιοδήποτε άτομο επαγγελματικά και προσωπικά. Μέσα από τις τεχνικές του NLP έμαθα πώς να αλλάζω συμπεριφορές που δεν με εξυπηρετούσαν πια, να χτίσω την αυτοπεποίθηση μου, να πετυχαίνω τους στόχους που θέτω κ.α.

Το πιο δυνατό κομμάτι που μου έδωσε ο NLP είναι να μπορώ να προσφέρω αυτή τη γνώση σε ανθρώπους, συστήματα και επιχειρήσεις που τη χρειάζονται δείχνοντας τους πώς να προσπερνούν εμπόδια και προκλήσεις, να εκμεταλλεύονται νέες ευκαιρίες, να αυξάνουν την απόδοση τους και να πετυχαίνουν κάθε στόχο που θέτουν. Αυτή είναι και η καλύτερη ανταμοιβή για εμένα!

Ξέρω ότι οποιοδήποτε και αν ήταν σήμερα το κίνητρο σας για να μάθετε περισσότερα για το NLP θα βρείτε πως μπορεί να ωφελήσει κι εσάς.

Είναι χαρά μου να μπορώ να μοιράζομαι αυτές τις δυνατές τεχνικές μαζί σας, όποιος και αν είναι ο στόχος σας.

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε και για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεση σας.

Κάνκελ Μυρσίνη – Αν., BSBA-MSc

Trainer and Master Practitioner of NLP-TLT® & Hypnosis

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email